Lite trist

Jag vet att det är lite trist att bara titta på knäppa bilder, haha nej men jag kanske borde skriva ett inlägg i alla fall om vardagen. Så då gör jag det i det här inlägget.
Jag har varit i skolan precis som en vanlig dag med mycket plugg som vanligt. Någon gång i kväll är det pulka som i går haha. Vet ej om jag orkar gå dock! Men en liten stund i alla fall.
I går när vi gjorde det så var det väl okej. Haha, ramlade av typ hela tiden. Jag tror det blev runt 9 stycken eller något. Rätt lagomt. Haha, Philip åkte ner för backen med cykel, galet! haha, dock inte hela baken, bara en bit men ändå. Jag är en liten fegis, jag vill typ åka ner för en pyttepacke för att det inte ska vara för läskit. haha. Sen började Elin och jag frysa och dom andra började rulla och springa omkring i backen och dom ville åka från toppen men det vågade inte Elin och jag så vi gick hem. haha! Men vi gick hem mest för att jag frös. I alla fall jag, sen vet ju jag inte Elins tankar. Oj vad jag babblar på.
Strax ska jag äta middag. Men för er som ska dit ikväll, bara så att ni vet kommer jag att komma lite senare om jag kommer. Jag ska äta och så. Någon som ska ta med ngt gott att äta?

Det där lät knäppt men hoppas ni förstår vad jag menar!

blev en webcam bild denna gång vilket inte är särskilt vanligt!
Vem som helst kan göra såna här bilder men jag tycker ändå det är roligt att skapa konstverk som dom här!

På nyårsafton blire kul att ta bilder! hihi! Då kommer jag ha den nya kameran i min famn också!

Lite udda bilder på blad


FLOWERPulka, krig och skrana

Nu samlar Fanny Fanny och jag in människor till att göra det som rubriken säger, kul va? Haha, vi samlar mest in människor från klassen, det är rätt många som kan ändå! Nu ska jag fortsätta i alla fall. Så länge så bjuder jag på en gammal bild:

Välkommen!

här skriver jag om min vardag, om foton och om min blivande kamera Nikon d3100 :) Jag kommer köpa kameran i december så det är snart! Om ni vill veta lite gran om mig och mitt tidigare liv så gå in på www.matildalindroth.blogg.se, mmmel.blogg.se eller mattisibbe.blogg.se

Bloggnamnet kan stå för mycket, bland annat mycket foton, mer foton, matildas foton eller massor med foton. Det kan stå för nästan vad som helst! Med det menar jag att jag kommer ha mycket foton! till och med en eller flera bilder till varje inlägg! bra va?

have a god day!


Om kameran

Jag har köpt min Nikon D3100. Med denna kamera kommer jag fota mycket och lägga in på bloggen. Jag har knappt någon utrustning ännu. Eller jag kan ju alltid visa lite andra saker som följde med
Självklara saker:

Linsskydd, självklart

Axelrem, eller axelband.


Jag har även ett objektiv som jag inte tagit kort på och en kameraväska!


Om mig!

Mitt namn är Matilda och jag är född år 1996 och har fyllt 14 vintrar!
Nu är jag här och går i 8:an på högstadiet. Det är jobbigt med allt plugg men får väl så ut.
Mina intressen är att sitta vid datorn, att blogga såklart, vara med mina vänner och bara njuta av livet. Man lever bara en gång tänk på det! Så förstör inte din chans här i livet.
Om jag skulle vinna på ett lotteri skulle jag resa jorden runt, jag älskar verkligen att resa så det hade inte vart fel! Jag har varit i Thailand  4 gånger, Jag var i Italien i somras, Jag har mellan landat i Paris, Abudabi (stavning) 2 gånger, Ukraina. Jag har varit i Danmark, Norge, Finland,Estland m.m
Mina dröm-rese-mål är Japan, Singapore,Thailand, Vietnam och massor med andra!
2 saker om mig som man inte pratar om så mycket men kanske är bra att veta: Jag använder tandställning är är Vegetarian. Med det menar jag att jag har en gom platta, natt-tandställning. Vegetarian: äter inte fisk, fågel eller kött! Men resten äter jag.
Här är jag:
mer frågor eller info? kontakta mig på mmmel.blogg@hotmail.com

RSS 2.0