Ser ni skillnad?

kan ni gissa vilken som är från Thailand och vilken som är från Sverige?

Kvällens outfit

GOTT NYTT ÅR!!

Egen nagel

Jag har gjort långfingrets nagel själv. För att den ramlade av, redan. Dom andra har jag gjort i thailand.

Shopping + gårdagen

i går:
i går så var det filmkväll hos mig med några i klassen. vi såg en skräck som jag inte kommer i håg vad den heter och en komedi. Mean Girls. Haha, lyckades sätta på den fast killarna inte ville, men jag tror att efter ett tag när dom sett den så tyckte dom att den var rätt okej faktiskt.  Så det var ju bra. Sen så sov Fanny över.
I dag:
Det började med att vi vaknade kvart i ett, haha. Sen lagade vi mat (y). Sen lagade jag en nagel och hon målade sina blåa. Sen tog vi bussen till H&M. Det blev några köp.
Glittrig iliner 40:- men 50% så det blev 20:-
Ögon skuggor 50:-
Läppglans 90:- men 50%  så 45:-
vit nagelpenna 30:-


Modell


Hemma

nu är jag hemma och vill bara tbx!

Thailand...samma rubrik men a

Ja, det här är vår sjätte(?) dag här i Thailand. I dag vaknade vi som vanligt vid 9 på morgonen. Vi gick till ett ställe och käkade frukost. Men..efter ett tag började det ös regna. Kul, haha. Det som är så fantastiskt är att det är så varmt fast det regnar. Vi stannade där ett tag tills det lugnat sig. Vi gick till ett massage ställe och lämnade in tvätt.Sen så orkade inte Theodor Edström-Lindroth och jag stranden så vi stack till hotellet. Här kan vi bada och vara inne på internet istället för att bli sandig. Haha. Btw, så tog Eva Lindroth, Rebecca Kallio och jag en tur till ettmassage ställe i går. Jag tog en manikyr och mamma och Rebecka tog fotmassage. Manikyren kostade bara 100 batt (stavning).. Ta det delat på 4. Det är alltså 25 svenska kronor. Det är as bra tycker jag. :) Hoppas ni har det asm i det kalla Sverige, vi har det i alla fall asm här. Det är helt overkligt att jag går runt i en klänning lixom. :)
Den här datorn har ingen cam. Så det blir ingen bild. eller jo en liten :]

en utav poolerna, bild i repris.

Thailand

Ja, vi kom fram vid 10 tiden (thai tid). vi ligger 6 timmar frammåt så ni kan räkna ut vad tiden var för  er då. Mitt facebook damoar. Jag loggar in från ett annat ställe och den känner av det så jag måste identifiera saker. Men datorn dog och man kan bara identifiera en gång per timme tydligen och vi har bara internet i en timma. damp man får asså. Aja, här kommer några bilder från dagen i alla fall.

internet dampar så det vart bara några få.

Arlanda

Nu är jag framme på flygplatsen. Ungefär vid sex-tiden tror jag att planet går till Thailand. Så vi har god tid på oss. Jag och familjen har precis ätit mat. Jag åt en pizza. Det var gott.

Utav dom timmar som är kvar tror jag att jag ska titta lite gran i affärer. Det är bara lite drygt att ta med bagaget hela tiden. Jag chansar att man får checka in bagaget vid två tiden, om vi har tur. Aja, nu ska jag fortsätta göra lite andra saker.

Excuse me

I går vart deet inget skrivande för jag hade fullt upp hela dagen! han knappn sitta vid facebook som jag sitter vid hela dagarna långa annars.
Går dagen:
I går efter skolan, ja typ vid halv/20 i fyra kom jag hem och då stoppade jag i mig varm choklad men en macka. Sen klockan fyra började Glee. När det var slut pluggade jag. Sedan gick jag och Fanny till kyrkan, när jag kom hem var klockan kanske kvart i 9(?) Sen pluggade jag och stoppade pommes i ugnen och åt det med en vegetariskt schnitzel!
Intressant info..aja, go on
Sedan var det dags att gå och lägga sig typ. Pluggade lite i sängen sen somnade jag typ. Så jag han aldrig blogga tyvärr.
Idag
Så började skolan halv 10 ungefär, vi gjorde ett matte "test" eller läxförhör eller vad det nu kallas. Sedan var det dags för So prov. Gick nog inte så bra. Tror jag..! Sen fortsatte dagen rulla på med lunch, slöjd och idrott. Mitt terminsbetyg på idrott vart VG+. Asm, det trodde inte jag om mig och idrott. Haha. Ville bara säga det. Aja, sedan efter skolan sa alla hejdå till mig och sedan gick jag hem med en stol i handen som jag gjort på slöjden. När jag kom hem började jag packa och äta några pepparkakor och så klart se på Glee. Nu har jag jullov. Skönt! I morgon vid halvåtta tiden beger jag mig till flygplatsen och flyger till Thailand. Skönt! Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är borta. Får väl be ngn att gäst blogga annars eller något.
Nu ska jag fortsätta äta min pepparkaka.

Här är några bilder från när Elin och jag var ute och fotade

Det var verkligen iskallt ute, så efter en tre kvart (?) så gick vi in till mig, tittade på Glee, tog lite mer foton och åt mandariner. Slappat lite helt enkelt.
http://eliinlundgren.webblogg.se/
Lyktstolpe
Fick till 3 bilder, det var så himla kallt ute och mörkt så vi tog inomhus istället.
Ser lite ut som en skål.
Sötnosen
S.T.E.N.A.R
Lilla tomtenalle
Glasskål.
Och jag.

Dagens stil

Tråk, ja det är temat i dag på mina kläder.

Soon

Strax så ska jag  iväg och fota lite med min nya kamera med Elin. Ska bli kul, tyvärr är det mörkt ute men det får ni stå ut med. Här kommer i alla fall en bild på den första bilden jag tog med kameran!
ignorera det suddiga längst fram.

MIN BARA MIN


Kommer få kameran i dag!!

äntligen, kameran jag har beställt kommer i dag, nu ikväll. Visar en bild på den sen, så länge får ni nöja er med denna.

Hoppas

I morgon så kommer troligtvis kameran till Stockholm och då på lunchen hade pappa tänkt att hämta kameran, om den inte hunnit komma då måste jag vänta tills på fredag så jag hoppas verkligen att den kommer i morgon bitti och inte senare. Hoppas!
Gullig, har ingen bildfantasi.

Asså jag kan inte vänta längre, sorry men jag avslöjar historien om inlägget under nu

Ja, jag har köpt eller beställt en Nikon D3100 från komplett.se! Jag är super glad. Den kommer troligtvis att komma på tisdag eller onsdag. Jag vet att jag har sagt att jag tänkt köpa kameran i Thailand. Men det är så att några släktingar i kina tittade vad kameran kostade där och den kostade 5300:- där. Kina är billigare än Thailand så..inte så stor prisskillnad + att på komplett.se kostar den bara 5290:- typ. Så jag beställde den. Bra va? Så nu kommer jag ta bilder i Thailand. När det gäller bloggandet i Thailand så kommer jag nog inte blogga varje dag. Det finns wii fi för en viss summa pengar på det ena hotellet men jag kan inte betala det varje dag. Hehe, så vi får se! Ni kommer i alla fall få se bilder, det kan jag lova.

Kan ni gissa vad jag har gjort idag?

Om ni undrar så kan jag göra ett inlägg om historien...

GISSA VAD?


BLAD!


Pineapple drink



Last day

Nu är det sista dagen i skolan innan det blir helg, sen går jag en vecka till och sen på lördagen åker vi till Thailand! Härligt! Här kommer lite mer bilder
Glassbilen!
Och här kommer en vanligt webbild:

Lite bilder från Thailand år 2007

Jag har ju vart i Thailand förut, 3 gånger tidigare. Här är några bilder från förra gången, då jag gick i femman.
Alldeles turkost!
Vågorna är alltid så stora!
Ni ser hur stora dom är om man gem för med människorna i vattnet!
Oh, no!
En bild från hotellet! Det är stolar i vattnet bakom mig där. Men man ser dom ej.
Fin tugga där, haha! Men titta på glaset!
Så här orange var den Thailänska fantan! och supergod var de! eller är den!
Den thailänska spriten. Ni vet sprite, inte något annat haha.

it`s just a chrismas game

Vilken bild var finast? den första eller andra? kommentera! om ingen var fin så kommentera det med! vill ha ärlighet. blir inte sur, haha.

Glee

Jag följer serien glee varje dag nu klockan fyra. Jag han aldrig att titta på det när det hade premiär för första gången" Men nu är det repris och jag följer det.

VI SKA TILL THAILAND!!!! bokat och klart

Yes! äntligen. Den 11/12 ska jag åka till Thailand till phuket i 2 veckor. Ska bli super kul! Här är några bilder på hotellet vi ska bo på!
Det finns tre pooler, hihi! Där nere kommer jag köpa min kamera också, för det är enormt billit där.

Klockan tickar...

Klockan är nu 7.30 och det här är ett tidsinställt inlägg. I dag är det dags att dra ett nytt paket i skolan för någon annan i klassen. Idag är det torsdag och det är lika med drygt. Torsdagar är verkligen jobbiga! Skriver mer när jag kommer hem, hörs!

Gingerbread, more gingerbread



NUMBERS

I dag åt jag upp pepparkaka nummer ett! Här på bilden ser ni nummer två.
Det var as gott. hehe. På skolan  i dag så öppnade vi paket nummer ett. Mer om det kan ni läsa två inlägg under med rubriken "skola"
I alla fall så fick jag öppna det första paketet, ja det är sant! Dom lottade och då råkade det bli jag. Jag tog upp ett paket och det blev skummtomtar, två påsar. Gott!

OMG!

Ni vet inte hur lycklig jag är just nu? asså å!

Skola

Idag är det skola som vanligt. Varje onsdag har skolan så att eleverna får välja sitt schema alldeles själva! Det är jätte bra för då kan man passa på att träna inför prov eller göra läxa fast på skoltid. Jag tycker det är bra att skolan har det i alla fall. Sen så har vi i klassen bestämt att vi ska göra en liten "kalender" haha. Alla köper ett paket för max 30 kronor tror jag att det var, aa. Jag har köpt *******. Ni får inte veta förens den personen har öppnat det. vem vet den personen kanske läser det här nu? Men i alla fall. Vi är 21 stycken i klassen så det blir bra innan lovet. 

Påminnelse till er som inte köpt, man ska lämna in senast idag för annars får den som tar paket i dag inte chans att ta det paket ni köpt, det kanske var precis det den ville ha. typ!

RSS 2.0