Ny blogg! :)

www.matildaz.nu

Bloggpaus som ni kanske märkt

kommer snart starta upp en ny blogg
fucking underbara Thailand

I am number four

Det kommer att komma en film på bio den 25 mars, alltså om 15 dagar.
Jag vill se den, synd att den är från 15 år och att jag fyller femton i november. Sjukt störande att man fyller år sent på året. Tillbaka till ämnet. Dianna Agron är med, hon som spelar Quin i glee om ni tittar på det. Jag vill absolut se filmen så småningom.

Trött

Usch vad jag är trött efter allt badande. Men det var det värt, i morgon tror jag att jag ska åka slalom, hoppas det bli bra väder, eller i alla fall okej. Just nu tittar jag på American Idol.

Bada

hörs ikväll

Vad ska ni göra ikväll?

Selina och jag ska se på bio. Vi ska dra till en affär och köpa godis sen sitta i soffan hemma och titta på film. Hur bra blir inte det? Istället för att slösa pengar på bio så ska vi ha en egen filmkväll med godis i handen.  Vad ska ni göra ikväll?

Bye

Nu ska vi titta på Pretty little liars


leker med webben

Selina som ni ser i kanten på alla kort ska sova hos mig kväll.
Ville ba säga det, skriver mer i morgon för snart är klockan tolv och jag kommer nog inte skriva ett inlägg på 10 minuter. Så hörs i morgon!

Toast


Bilder som vi tog idag


Bilder från igår


Fortfarande hos Selina

anledningen till att det kommer bli låg uppdatering är för att jag är hos selina och jag kan inte skriva när som helst. Men det kommer bli fler inlägg, testade att mobilblogga men det funkade inte tyvärr. Men jag hör av mig later!

ansiktsmask hos Selina

Vi gick till cooo för att vi tänkte köpa godis men så blev det inte. Vi köptemjölk, cola,ansiktsmask,chokladpudding m.m!
Porstrips har vi nu ni ansiktet. Istället för att köpa så ta bara en matsked mjölk och en matsked gelatin pulver. Sen stoppar du in det i mikron i 10 sekunder. Sen så tar du en fondation borste och sätter deet på näsan eller vart du nu vill ha de. Låt det stelna i 10 minuter och dra bort så följer alla porer med.

Vinnaren

Vinnaren som har vunnit bloggsvar är:
Linda! Grattis! Jag skickar en inbjudan till bloggsvar via mail.
Sen så är det en som kommer på andra plats som får en länkning i detta inlägg och det är Yasmin.

Grattis till er!

undra hur många gånger jag haft den här bilden nu!

Ikväll

Ikväll så ska jag vara med Selina. Jag ska sova över hos henne. Jag hoppas det blir kul, det brukar ju alltid bli det så varför skulle det inte bli det nu! Så ikväll kommer det inte bli lika bra skrivet som tex i helgen men jag ska försökagott det går.
Jag kommer presentera vinnaren om mindre en än timma så håll utkik!

nu ducshad och fin! (hur stavar man duscad,ducshad,ducsad..)

Tävlingen är avslutad

Vinnaren håller jag än hemligt, men i kväll får ni veta vem vinnaren blir, obs glöm inte att den som kommer tvåa får en länkning!

Pretty Little Liars


Tävlingen

Om tävlingen, just nu är det ca 16 st som anmält sig till tävlingen. Vinnaren kommer att presenteras idag. Men det kommer också att finnas en andra plats. Den som kommer 2:a får en länkning. Bara så att alla vet!
Det går fortfarande att anmäla sig, jag säger till när det inte går längre. Så alla som vill har fortfarande chansen!
------>http://mbilder.blogg.se/2011/march/tavling.html#comment<------

GodMorgon

Jag vaknade runt elva så jag öppnade datorn för att börja blogga. I dag så ska jag bara vara hemma tror jag, idag kommer bli min pluggdag. Jag vill inte men jag måste.
Vad ska ni göra idag?


Är med Fanny just nu

Och snartska vi se Big Brother. För ett tag sedan så såg vi solsidan, så himla bra alltså. Om ni inte såg på det borde ni verkligen sedet. Jag har en fråga till er!

Jag vill tillbaka

Snyft, så här mycket har jag inte längtat tillbaka sen vi kom hem från paradiset, THAILAND!♥
jag vill sola,bada,åka båt, åka vattenskoter, shoppa. ALLT.

Ska se på glee nu

Jag sitter och lyssnarmusikspotify men strax så ska jag se på glee. åh, längtar tills jag kan se Pretty little liars i morgon, The vampire diaries på fredag och Big Brother ikväll. Skriver mer ikväll eller bara om någon timme.
klaga inte på bilden, hahaha!

dripdrop

Jag var och handlade lite lunch nyss som jag och min bror kan ha och äta på sportlovet. Så himla skönt med lov alltså. Det är lite synd att vi inte åkte i väg någonstans och hittade på något men det är ändå kul. Någongång kan det vara bra att bara slappa och ta det lugnt. Ska äta lunch nu.


favorit serie?

---->http://mbilder.blogg.se/2011/march/tavling.html#comment<----

Blogkeen

Blogkeen är som bloglovin fast det heter något annat. Jag tycker blogkeen är lite bättre för att dom är snabbare på att upptatera när det kommer ett nytt inlägg. Följ gärna mig via bloglovin och blogkeen!

Rss

Har ni sett min nya rss ikon i rosa? är den fin?

Sätt bloggbetyg på min blogg

Förra gången jag la in den här symbolen på bloggen så röstade 3 stycken, tack för det!♥ Men dett funkade inte att logga in för mig så jag la in min blogg igen med ett annat lösenord och nu funkar det så nu är röstningen nollställd. Gå in och rösta! tack.

Godmorgon

I dag så har jag ingenaning om vad jag vill göra. Hittar l på något antar jag. Jag kanske ska äta upp mitt ett kilos godis, haha nej. Men i alla fall så tycker jag det är jätte kul att så många är med och tävlar! Jag tror att jag ska presentera vinnaren i bloggen antingen idag eller i morgon, beror på vad som händer och hur mycket saker jag har att göra. Jag kanske ska göra en video blogg vem vinnaren är(?) Kanske, kanske inte. Vi får se som sagt.

Bara så att ni vet så är ni bäst. Jag älskar att blogga och när jag får så fina kommentarer och allt. Jag älskar det. Tack så mycket♥
Bild sen i våras. Fräknar, jätte ljust hår och allt.

Lite bilder

Glöm inte bort tävlingen!
------------>http://mbilder.blogg.se/2011/march/tavling.html#comment <-------------

Sibbe och zelda

miffade bilder, hade bara lust att lägga ut dom ändå.

Godis

Var på willys för ett tag sedan och köpte "lite" godis. Det var någon kampanj så det man kunde köpa ett kilo godis för 37 kronor. Super värt så jag köpte det såklart, så det kan jag tipsa stort. Köp godiswillys just nu!



Regular ordinary swedish meal time

äskar verkligen dessa klipp, hahaha!

TÄVLING AVSLUTAD

du har chansen att vinna en bloggsvar inbjudan genom att göra så här:
  • kommentera det här inlägget
  • fyll i namn, din e-post adress och din blogg
  • skriv "jag är med" eller något liknande
  • vinnaren presenteras på bloggen inom några dagar då tävlingen avslutas.
  • Lycka till! några funderingar? kontaka: [email protected]

Om bloggsvar: du har chans att svara på dina läsares frågor. Du får mer besökare till din blogg m.m. I vanliga fall så kan man inte bara bli medlem på bloggsvar utan man måste ha en inbjudan, därför har du chans att vinna en här på min blogg.
ni får veta vinnaren senare!

Ny header

kommentera och säg vad ni tycker, är det något jag ska ändra på?
tryck F5 om den inte dyker upp!

vad ska ni göra?

I dag så har jag varitMediaMarkt och kikat lite sen så har det inte hänt så mycket mer. Jag tror att jag ska fortsätta måla mitt rum idag. Senare ikväll ska jag nog vara tråkig och titta på melodifestivalen, men nu blir det att titta på serier på internet som:
Glee,The Vampire Diaries och Big Brother.
kommentera mina kära läsare!

Nails

klaga inte på bilden

Random kväll

var med Fanny ett litet tag nu ikväll, vi tittade mest på The Vampire Diaries<3 haha! Min bror har haft en filmkväll med massor med människor och dom ahr druckit energi dirckor så dom är lite speedade typ och alla ska typ sova över också, suck. Men men nu ska jag fortsätta kvällen.
osariös

Gamla bilder i repris


ska dra och fota


LOOOOV


...

ska dra till skolan nu, fredag idag så jag hoppas det blir mer upptatering :)

byta blogg?

okej jag ska byta blogg snart har jag bestämt för jag ska ha en egen domän och då vill jag ha ett bra namn, vad ska jag heta? några förslag?


Skola

hade biologi prov idag, det gick ändå rätt bra tror jag. Vi hade so och jag redovisade en nyhet som man måste göra. fick vg+, fan! att det aldrig ska räcka till. I morgon har vi so prov så måste plugga till det.
saknar<3

Vill ha vår!

eller ännu bättre, sommar!

Tror jag håller på att bli sjuk

I dag så hare vart skola som vanligt och jag är så himla trött på den just nu så det är inte sant!! Vi har så mycket att göra så jag blir jätte trött bara jag tänker på det. Usch. Tror jag håller på att bli sjuk förresten. Jag har blivigt mer snorig idag och är skittrött och jag har vart det i några dygn. Sen förra helgen har jag varit förskyld. Men men, jag får väl se vad som händer

orkar ingenting


för trött för att blogga


Trött som pip

sov fem timmar inatt, hade as svårt att sova, en tuff dag i skolan. Men nu har jag hål, onödigt inlägg men a!

RSS 2.0